„Европейски пътища“ партнира на изложбата „Пловдив през годините: 15 години в ЕС. Промяната“

Създаваме модерната инфраструктура на област Пловдив! С това послание компанията „Европейски пътища“ партнира на изложбата „Пловдив през годините: 15 години в ЕС. Промяната“, организирана от ИК „Марица“ и „Хермес медиа“.

Изложбата представя 20 пана, илюстриращи европейската визия на Пловдив от последните години. Тя бе открита на Римския стадион в присъствието на кмета на Пловдив Здравко Димитров, на председателя на Общинския съвет Александър Държиков, на областния управител Ангел Стоев, общественици и представители на бизнеса, сред които и Гинка Маринова, директор „Строителство“ на „Европейски пътища“.

„С резултата от нашата работа имаме самочувствието на компания, която е допринесла за модерния, европейски облик на градската среда и пътната инфраструктура не само на втория по големина град в България, но и на много от селищата в региона. Пътищата, за които се грижим в област Пловдив, са ключови за привличането на нови инвестиции и за развитието на бизнеса, индустрията, транспортните връзки културния туризъм“, казва по повод изложбата изпълнителният директор на „Европейски пътища“ Маргарита Попиванова.

Според нея на фона на видимата промяна на Пловдив за последните 15 години компанията „Европейски пътища“ също е направила сериозни крачки в развитието си и отговаря на всички европейски стандарти за професионализъм и качество в строителството.

„Работим ежедневно за хората, като поддържаме транспортната инфраструктура, осъществяваме зимното почистване, отстраняваме последиците от бедствия и аварии. За това време изградихме екип от висококвалифицирани специалисти – архитекти, инженери, техници. Стремим се да бъдем еталон за качество в добива и преработката на строителни материали, сред които инертни материали, асфалтови смеси и каменни фракции. За тези 15 години разполагаме вече с над 1000 единици собствена техника, изградихме над  150 км. магистрали в България, ремонтирахме над 2000 км. пътища в област Пловдив- всичко това, съчетано с добрия професионален диалог с институциите и с признанието на хората, което срещаме всеки ден, ни дават неизмеримо удовлетворени е“, споделя още Маргарита Попиванова.